Lang pause

Vel, har vel hatt en veldig lang pause fra bloggingen, men jeg har ikke glemt bloggen!! Det har skjedd veldig mye betydelig siden sist. Jeg har fått fast lærlingeplass og det er utrolig deilig å vite at jeg har en fast jobb å gå til. Endelig!! 

Jeg har jo skrevet et par innlegg om min kjære pusejente og jeg kan nå fortelle hva som egentlig skjedde med henne. Hun ble sterillisert den 20.juni og hun døde den 23.juni. Det første som skjedde den dagen var at jeg var i kontakt med veterinærkontoret for å få en forklaring på hva som hadde skjedd, for jeg skjønte at det ikke var naturlig årsaker som gjorde at hun var død. Så reiste mamma og jeg ned dit for å snakke med hun som sterilliserte henne. Hun prøvde å vinkle hele dødsfallet inn på hjertefeil eller vaksine. Men jeg mener, dø av en vaksine tre dager etter på? Det hele endte med at vi bestemte at hun skulle obduseres for at alle skulle få svar, at det ikke skulle være gjetting og uvissthet om hva som hadde skjedd, at jeg skulle klare og leve med dette, og kanskje det som var mest viktig for meg; få rettferdighet for lille pusejenta mi. Det tok vel ca 2-3 uker før jeg fikk tlf om at obduksjonsrapporten hadde kommet og årsaken, på godt folkemunn var lungebetennelse. Det første som slo meg var at hun ikke hadde symptomer på dette og jeg leste litt om det på nettet og fant ut at det ikke kunne stemme. Jeg bestemte meg deretter at jeg ville ringe til han som obduserte henne på Veterinær Høyskolen i Oslo. Han ville liksom ikke snakke om det for han var ikke vandt med at eier ringte, men etterhvert som jeg fortalte at jeg stusset over at hun døde av lungebetennelse ble han mer snakkesalig. Da sa han til meg; på godt folkemunn blir dette kalt for blodforgiftning. Jeg kjente at hjertet hoppet over et slag og jeg kjente at jeg fikk så vondt av lille jenta. Han fortalte at den bakterien som gjør at de dør av dette bærer de i kroppen hele tiden, og at det utløses ved at de blir utsatt for andre bakterier. Så etter å ha summet meg et par dager bestemte jeg meg for å reise ned å snakke med veterinæren igjen, og da kom hun med det beste utsagnet jeg har hørt. Slik hun forstod rapporten, som hun forøvrig synes var vanskelig konkluderte hun med at det var lungebetennelse, men at hun tidligere hadde sagt at hun hadde bakterier i blodbanen. Jeg mener, det er ikke noe lettere måte å si blodforgiftning enn blodforgiftning(?). Når vi var ferdig og jeg følte at jeg hadde fått sagt mitt og akkurat hva jeg mente om hele saken, så er hun på vei ut døren og snur seg og sier; ja, forresten så kom BabyPus tilbake igjen i går fra kremasjon. 

Jeg følte at jeg fikk dårlig behandeling og dårlig med informasjon om hva som var og ikke var. Lille pusejenta kunne aldri vært reddet da det var en ganske kraftig blodforgifting, men jeg føler at hun trengte rettferdighet for det. 

Så gikk det vel ca tre uker så fikk jeg telefon fra daglig leder om det økonomiske rundt hele saken. Han beklaget på det sterkeste om hvordan jeg hadde blitt behandlet og hvordan utfallet av en vanlig sterillisering endte. Enden på hele saken ble at vi fikk igjen pengene vi hadde betalt, de dekket også obduksjon og kremering. Jeg er glad for at utfallet ble slik og at han innså at dette var dårlig kundebehandling. Det var som jeg hadde påengtert flere ganger i samtale med dem at det er lite sannsynlig at hun døde av en bakterie fra hjemme her, det er jo kun bakterier hun er vandt til og det kommer da anntagelivis fra dem. 

Nå er saken ferdig, BabyPus fikk rettferdighet og jeg kan endelig legge saken bak meg og gå videre. 

I oktober kommer det en liten pus til oss. Selvfølgelig en perser og hun er sort og hvit. Jeg var litt i tvil om jeg ville ha katt igjen, men kjente vel kanskje at det var noe jeg ville. Så nå gleder jeg meg til vi skal hente henne! 

På interiør fronten så har det vel kanskje ikke skjedd stort, noe har jo selvfølgelig skjedd, men det er små ting!! Soverommet skal vi vel forhåpentligvis snart begynne på, men nå er det jaktsesong for min kjære samboer. 

Håper at jeg finner litt mer tid til blogging framover, for jeg kjenner at jeg synes det er hyggelig å skrive og lage innlegg. 

Ønsker alle en fin kveld videre :)
2 kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min kreativitet

Min kreativitet

22, Ringerike

Mitt navn er Sarah og jeg er 22 år. I Juli 11' tok vi over vår egen leilighet og nå er jeg lærling som Blomsterdekoratør :) Lik gjerne "Min Kreativitet" på Facebook !

Kategorier

Arkiv

hits